Ben jij bereid om de energie te zijn om je lichaam, je beperkingen en je leven te veranderen?

All in life comes to me with ease, joy and glory

Contact: 06 4578 2733

Access© - Access2be.nl

Oordelen, gewaar zijn en bewust zijn.

Oordelen, gewaar zijn en bewust zijn.oordelenblog

Oordelen, we doen het allemaal en vaak al veel over onszelf. We beginnen de ochtend al met oordelen over wat we zien in de spiegel. Iedereen ziet wel iets aan zichzelf waarover hij/zij een oordeel heeft. Scheve tanden, rimpels, kaal hoofd, grijs worden, dik, dun en ga zo maar door. We worden opgevoed met oordelen en vooroordelen.

Deze oordelen hebben we niet zomaar. We hebben ze gekregen doordat anderen iets van ons vinden of meegekregen vanuit onze ouders/omgeving.

Het kan ook dat ze binnenkomen omdat anderen iets van zichzelf vinden en we dat ook oppakken (gewaar zijn) of we zien gewoon iets wat is. (bewust zijn van een situatie).

Zolang we ze gewaar zijn of bewust zijn is er niets aan de hand. Ons energie registreert het en we laten het los. We doen er niks mee. Het kost ons geen energie.

Zodra we echter iets bewust zijn of gewaar zijn en we gaan ermee in oordeel dan kost het ons bergen energie. Het zorgt er ook nog eens voor dat we ons voor alles wat die energie is afsluiten.

Stel je voor je oordeelt heel erg over je eigen kale hoofd. Je ziet de hoofden van andere kale mensen ook heel erg en hebt erg met ze te doen. Je stopt je eigen kale hoofd weg onder een pruik en vindt dat anderen dat ook moeten doen en ontloopt kale mensen. Wat je dan in energie doet is alle mensen met een kaal hoofd blokkeren in je energie. Dat wil zeggen dat je er niks meer van kan ontvangen. Is dat handig?

Zeker als je een bedrijf hebt wil je ook kunnen ontvangen van kale mensen toch? Zo kan je dit op elk oordeel zetten. Waar jij over oordeelt sluit je in de energie af dus ook in het ontvangen ervan. Dit kan je heel veel klanten of gezellige momenten met kalende mensen kosten en dus ook geld. Want als je de energie niet kan ontvangen dan kan je ook het geld niet ontvangen. Geld is per slot van rekening ook energie.  

Wat kan je hier nu aan doen?

Allereerst als je je oordeel hebt gelijk denken interessant standpunt. Verder niet over nadenken en gelijk loslaten. Blijf je hier tegenaan lopen dan kan je er een clearing op doen bij iemand die dit heeft geleerd zodat je er neutraal tegenaan kan kijken.

Daarna kan je lekker de energie ontvangen omdat het oordeel weg is.

Mocht je hier meer over willen weten er staan live opname van mij op FB in de access2befun groep en natuurlijk mag je altijd een afspraak maken om er samen aan te werken. https://www.facebook.com/groups/265139330993452/

Have fun!

Lieve groet,

Sylvia de Jong.

De winterblue's

De winter is achter de rug. Alles is weer rustig en het weer is buiten grijs en nat. Je kent het wel het is weer januari.

Hoe raar het ook klinkt vaak hebben de mensen nu pas de winterblue’s. Doordat het nogal in de “lucht hangt” lijken ook andere dingen niet lekker te lopen. Dingen die afgerond zouden moeten zijn, zijn dat niet. Dingen die opgestart moeten worden laten zich niet opstarten en dit versterkt nog eens de winterblue’s. Niet voor iedereen natuurlijk maar je hoort het overal om je heen en als je dan ook nog eens meer gewaar bent dan anderen dan voel je het ook nog. Bah, geen lekker gevoel zeker niet als dit nog eens wordt versterkt. Retour afzender maar weer, met bewustzijn en alles poc pod wat daar bij komt kijken. Vragen stellen en alles wat naar boven komt clearen.  (meer info; https://drdainheer.com/free-stuff/the-clearing-statement/ of op www.access2be.nl )

De zon begint dan weer te schijnen en je krijgt weer inspiratie om wat te doen. Op zulke momenten ben ik blij dat ik ook de access tools in handen heb om mezelf uit deze grijze winterblue’s te krijgen want heb je dat niet dan zit je er maar mooi mee.https://www.access2be.nl/images/winterblues.jpg?1547469262

Met meditatie of positieve affirmatie, extra vitamine en goed voor jezelf zorgen kom je ook een heel eind. Een combo van alles is natuurlijk heel heilzaam ;-) Het kan geen kwaad om iets te doen om jezelf uit deze blue’s te halen. Samen met je lichaam te bepalen wat je nodig heeft om zich beter te voelen. Wie weet is dat voor jou wel een warme chocolademelk of met een boek dicht bij de kachel? Vragen stellen en alles clearen? Een lekkere gezonde maaltijd maken en eten? Gezellige avond met je partner? Er zijn meer wegen naar Rome en allen dragen ze bij aan een beter welzijn. Wie weet wil je alles wel doen en dan ook nog een lekkere barssessie erbij. Echt een verwendag voor jezelf.

Je bewust zijn dat je niks mankeert maar gewoon gewaar bent van wat er is en daar op in spelen is al heel fijn. De wachtkamers bij de huisartsen zijn al zo vol met vermoeide mensen in de winter en mensen met verkoudheden en dergelijke. De winterblue’s is een veel vermeende klacht waar je zelf veel aan kan doen.

Goed voor jezelf zorgen is dus de remedie tegen de winterblue’s. Niet weglopen maar het onder ogen zien en er wat aan doen. Gewoon omdat je het nodig hebt. Gun jezelf dat en kijk wat er dan gebeurd. Maak van winterblue’s geen ziekte maar een teken om beter voor jezelf te zorgen. Mocht dat niet lukken, vraag dan om hulp.

Wil je meer weten over Access bars of body processen kijkt dan op www.access2be.nl

Er zitten veel collega’s door het hele land verspreidt die Access bars en bodyprocessen geven.

Wil je aansluiting met andere collega’s van Access en live’s ontvangen? Ga dan naar de FB groep “Access2befun” en meld je aan!