Ben jij bereid om de energie te zijn om je lichaam, je beperkingen en je leven te veranderen?

All in life comes to me with ease, joy and glory

Contact: 06 4578 2733

Access2be.nl

Oordelen, gewaar zijn en bewust zijn.

Oordelen, gewaar zijn en bewust zijn.oordelenblog

Oordelen, we doen het allemaal en vaak al veel over onszelf. We beginnen de ochtend al met oordelen over wat we zien in de spiegel. Iedereen ziet wel iets aan zichzelf waarover hij/zij een oordeel heeft. Scheve tanden, rimpels, kaal hoofd, grijs worden, dik, dun en ga zo maar door. We worden opgevoed met oordelen en vooroordelen.

Deze oordelen hebben we niet zomaar. We hebben ze gekregen doordat anderen iets van ons vinden of meegekregen vanuit onze ouders/omgeving.

Het kan ook dat ze binnenkomen omdat anderen iets van zichzelf vinden en we dat ook oppakken (gewaar zijn) of we zien gewoon iets wat is. (bewust zijn van een situatie).

Zolang we ze gewaar zijn of bewust zijn is er niets aan de hand. Ons energie registreert het en we laten het los. We doen er niks mee. Het kost ons geen energie.

Zodra we echter iets bewust zijn of gewaar zijn en we gaan ermee in oordeel dan kost het ons bergen energie. Het zorgt er ook nog eens voor dat we ons voor alles wat die energie is afsluiten.

Stel je voor je oordeelt heel erg over je eigen kale hoofd. Je ziet de hoofden van andere kale mensen ook heel erg en hebt erg met ze te doen. Je stopt je eigen kale hoofd weg onder een pruik en vindt dat anderen dat ook moeten doen en ontloopt kale mensen. Wat je dan in energie doet is alle mensen met een kaal hoofd blokkeren in je energie. Dat wil zeggen dat je er niks meer van kan ontvangen. Is dat handig?

Zeker als je een bedrijf hebt wil je ook kunnen ontvangen van kale mensen toch? Zo kan je dit op elk oordeel zetten. Waar jij over oordeelt sluit je in de energie af dus ook in het ontvangen ervan. Dit kan je heel veel klanten of gezellige momenten met kalende mensen kosten en dus ook geld. Want als je de energie niet kan ontvangen dan kan je ook het geld niet ontvangen. Geld is per slot van rekening ook energie.  

Wat kan je hier nu aan doen?

Allereerst als je je oordeel hebt gelijk denken interessant standpunt. Verder niet over nadenken en gelijk loslaten. Blijf je hier tegenaan lopen dan kan je er een clearing op doen bij iemand die dit heeft geleerd zodat je er neutraal tegenaan kan kijken.

Daarna kan je lekker de energie ontvangen omdat het oordeel weg is.

Mocht je hier meer over willen weten er staan live opname van mij op FB in de access2befun groep en natuurlijk mag je altijd een afspraak maken om er samen aan te werken. https://www.facebook.com/groups/265139330993452/

Have fun!

Lieve groet,

Sylvia de Jong.