Access2be.nl
All in life comes to me with ease, joy and glory
Aanmelden Class Klik hier!

Access Bars Sylvia de Jong tafelAccess Body processen zijn specifiek gericht op bepaalde delen van het lichaam. Elk lichaam is uniek en elke klacht of lichamelijk/emotioneel probleem ook.
Daardoor zijn er verschillende processen ontwikkeld zodat er voor elk lijf een oplossing is. Soms zijn meedere soorten processen nodig om problemen op te lossen. Het lichaam geeft vaak aan wat het nodig heeft.

Momenteel geef ik 59 verschillende bodyprocessen en kan je hierin ook een class doen. Hieronder heb ik er een paar kort uitgeschreven:

MTVSS
Dit proces werkt heel goed op het immuunsysteem. Het geeft een boost en laat ook veel oude blokkades oplossen. Het helpt heel goed in het hormonale systeem en ook spijsverteringsprobleem kunnen hiermee worden verholpen. Daarnaast werkt het bij gewrichtspijn, blessures en voor gemak in het leven. Het proces werkt heel diep en dynamisch en het is bekend dat als je het proces meer dan 20 keer hebt ontvangen het je lichaamsstructuur op celniveau heeft veranderd. Naast de MTVSS worden er gelijk og 20 andere processen geactiveerd dat er voor zorgt dat het vrijwel op elk lichaam en klacht een uitwerking heeft.

HEPADS
Dit proces helpt mensen die verstrikt zitten in conflict met zichzelf. Mensen hebben vaak veel last van spierklachten en voelen zich nutteloos. Het helpt goed bij depressie, burnout en vermoeidheid.Het helpt bij het vast zitten in bepaalde situaties die verlammend werken.

Zero sum of Trauma
Dit proces is uitstekend om trauma (emotioneel of fysiek) los te maken uit het lichaam. Vaak heeft het zich vastgezet en blijft de klacht steeds terugkomen. Werkt ook uitstekend bij overbelasting.

Anafylactische Shock & Kwadratering van laxatie
Dit process is een heerlijk spierontspanner en kan helpen bij bijen steken.

Restoration of structural integrity and function
Dit proces zet het herstel en de structuur van het lichaam weer naar de orginele staat. Heel goed overal voor te gebruiken bij verwondingen en pijn. Het wordt veel ingezet bij klachten aan/van de organen.

Cellulair Memory
Dit proces helpt bij littekenweefsel (ook intern) en de effecten van fysiek trauma te herstellen. In te zetten bij kneuzingen en inwendige verklevingen. 

Trifold Sequecing Systems
Dit proces wordt vaak ingezet bij trauma en letsel zowel emotioneel als fysiek. Als mensen het trauma steeds maar weer herleven en erover blijven praten dan is dit de manier om de pijn van het trauma af te laten nemen en los te laten.

Gezichtsvermogen corrigeren
In dit proces werk je eraan om zowel het gezichtsvermogen te corrigeren. Dit proces kan ook worden gebruikt bij sinus problemen. Het kan ook heel goed helpen bij laserogen of andere processen waarbij kortdurende schade door licht aan het oog is ontstaan. Energetisch helpt het bij het niet willen zien van bepaalde situaties en het verwerken daarbij.

Doofheid corrigeren
Dit proces helpt goed tegen slechthorendheid, tinnitus.
Energetisch helpt het bij het niet willen horen van situaties en het verwerken daarbij.

Energetische Facelift *
Zie voor meer info: https://www.access2be.nl/access-facelift-class.html

Elk Bodyproces behandeling kost 60 euro.
Bij meerdere behandelingen en afspraken is korting mogelijk.

ACCESS BODYPROCES CLASS

In alle (59) bodyprocessen is een deel of dag class te doen. Kijk op de agenda voor de reeds geplande dagen. Natuurlijk kan ik ook een class op maat met je maken.
Vanwege de inhoud van de class staat niet alle informatie op de website.
Tijdens de cursus wordt de energie van het proces doorgegeven aan de deelnemers zodat zij het proces zelf kunnen gaan uitvoeren. Je lichaam weet dan om welke energie het gaat. Elk bodyproces heeft zijn eigen energie. 
Na afloop van een cursus krijg je een certificaat en mag je de behandeling tegen betaling zelf uitvoeren en promoten.

Investering voor een class is 65 euro per dagdeel en 125 euro voor 1 dag. (2 processen)

*De bodyprocess prijzen gelden niet voor Energetische facelift. zie aparte link: https://www.access2be.nl/access-facelift-class.html

Hoe kan het nog beter?

Voor Bars & Body Classes: zie de agenda

All in life comes to me with ease, joy and glory

Aanmelden Class Klik hier!

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok