Access2be.nl
Aanmelden Class Klik hier!

Sessies

Er zijn verschillende behandelmethodes bij Access. We noemen deze sessies. Je hebt:

Bars sessies
Body proces sessies
Facelift sessies
Clearing sessies online of live.

Bars sessie:

Access Bars punten Counsellingdejong s

Dit is een behandeling waarbij 32 punten op het hoofd licht worden aangeraakt.
Door deze punten aan te raken gaat het lichaam blokkades opheffen. Deze 32 punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in hebt opgeslagen. Dit heeft een positieve werking op het lichaam en je gedachten. Stress, spanningen en blokkades kunnen beter worden losgelaten en een groter bewustzijn ontstaat.
Access heeft al duizenden mensen geholpen om hun leven ten goede te veranderen.

Hoe gaat het in zijn werk?
Na een korte intake ga je, aangekleed, liggen op een behandeltafel. Tijdens deze behandeling mag je lekker ontspannen blijven liggen. Je mag praten maar het hoeft niet. De afspraak duurt ongeveer 1 uur maar kan ook langer duren. Kinderen hebben minder blokkades en hoeven daardoor korter te worden behandelt. 

Bij welke klachten werkt dit?
Access Bars kan bij alle klachten worden ingezet. Denk aan: Sress, examenvrees, Burnout, HSP, slaapproblemen, hoofdpijnen, buikpijnen, rugpijn, depressie, vermoeidheid, klachten aan het zenuwstelsel, hartklachten, familieproblemen, relatieproblemen, enz.

Zijn er bijwerkingen?
Nee, er zijn geen bijwerkingen.

Kan je voor alle klachten Access Bars ontvangen?
Ja, je kan ten alle tijden een behandeling ontvangen. Zelf mensen met een pacemaker mogen een behandeling ontvangen. Het lichaam gaat daarna zelf aan de slag om verandering in te zetten.

Hoe vaak heb je een behandeling nodig?
De frequentie en de hoeveelheid is per persoon verschillend. Welk doel heb je voor ogen en hoe goed werk je zelf mee om allerlei blokkades los te laten. Vaak voelt men na 1 behandeling al verschil.

Hoe voelt de behandeling?
De behandeling kan na afloop op zijn minst aanvoelen als een lichte massage daarna kan er nog herstel in het lichaam gebeuren. Het is in elk geval lekker ontspannend.

Kan je ook rustig worden in je hoofd na een behandeling?
Jazeker, de behandeling brengt rust in het hoofd en geeft ontspanning.

Bodyproces sessie

Access Body processen zijn specifiek gericht op bepaalde delen van het lichaam. Elk lichaam is uniek en elke klacht of lichamelijk/emotioneel probleem ook.
Daardoor zijn er verschillende processen ontwikkeld zodat er voor elk lijf een oplossing is. Soms zijn meedere soorten processen nodig om problemenop te lossen.
Het lichaam geeft vaak aan wat het nodig heeft.

Er zijn 59 verschillende bodyprocessen die ik kan geven en waarin je een class kan doen. Zo kan je ook leren dit proces op je zelf uit te oefenen of op anderen.

Ervaringen:

-Iemand die steeds tegen trauma aanliep ging dit loslaten en kon er makkelijker naar kijken.
-Iemand vond na een zware periode zijn lach weer terug en ging weer genieten van het leven.
-Rugklachten verdwenen na een lange tijd.
-Men kwam uit een negatieve spiraal van denken.
-Spierklachten werden minder en gingen weg.
-Relaties werden beter door inzicht in situaties.
-Bekkenbodem kon beter worden ontspannen.
-Hartklachten werden minder.
-Iemand die geen inspiratie had kreeg weer inspiratie.
- enz. enz.

Op elke situatie past een bodyproces. Het lichaam geeft vaak zelf aan welke het nodig heeft. Kom het gerust eens ervaren het heeft geen bijwerkingen en is op iedereen toepasbaar.

Facelift sessie

Facelift is een proces waarbij je de energieën stimuleert om de cellen van het lichaam te vernieuwen. Dit proces wordt aangezet met 20 andere verjongende processen die door het hele lichaam heen je cellen verjongen en herstellen.

Dit kan als resultaat geven dat je huid er jonger en stralender uit gaat zien. Het kan ook resulteren in het oplossen van lichamelijke klachten doordat de cellen herstellen.

Welk resultaat het geeft is per lichaam verschillend maar mensen merken echt verschil in het lijf. Daarnaast het is een super ontspannende behandeling om te ontvangen en te geven. Na 20 behandelingen is er een blijvend resultaat.
De facelift sessie staat er ook om bekend om vele lichamelijke klachten blijvend op te lossen. Wat zou deze behandeling met je kunnen doen?

Elk lijf zal heel blij zijn met deze behandeling.

Ervaringen zijn dat men na een sessie een heel ontspannen gezicht heeft en er jonger uitziet. De ogen stralen weer en men voelt zich heel goed. Diverse lichamelijke klachten kunnen ook ineens oplossen.

Clearingssessie online of live

Bij een clearingsessie volgen we de energie van het probleem. We gaan met die energie de diepte in en clearen alles wat naar boven komt.
Dit proces is niet voorspelbaar en bij iedereen geheel anders. Zie het maar als een diepgaand coachingsgesprek dat dingen naar boven haalt waar je wellicht niet bij stil staat en het vervolgens voor altijd opruimt. We gebruiken hiervoor de clearingsstatment van accessconsciousness.

Investering voor alle sessies is: 
Volwassen : 75 euro voor 1e consult
Vervolgconsult is : 1 euro per minuut met een minimum van 30 minuten.
Kinderen tot 12 jaar : 30 euro per consult.

 Voor Bars/Body/Facelift Classes en Swaps zie de agenda

All in life comes to me with ease, joy and glory

* De behandelingen vervangen niet de reguliere medische geneeswijze.

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok