Ben jij bereid om de energie te zijn om je lichaam, je beperkingen en je leven te veranderen?

All in life comes to me with ease, joy and glory

Contact: 06 4578 2733

Access2be.nl

Bars Sessie

Access Bars punten Counsellingdejong s

Dit is een behandeling waarbij 32 punten op het hoofd licht worden aangeraakt.
Door deze punten aan te raken gaat het lichaam energie blokkades opheffen. Dit heeft een positieve werking op het lichaam en je gedachten. Stress, spanningen en blokkades kunnen beter worden losgelaten en ruimte en ontspanning ontstaat.
Access heeft al duizenden mensen geholpen om hun leven ten goede te veranderen.

Hoe gaat het in zijn werk?
Na een korte intake ga je, aangekleed, liggen op een behandeltafel. Tijdens deze behandeling mag je lekker ontspannen blijven liggen. Je mag praten maar het hoeft niet. De afspraak duurt ongeveer 1 uur maar kan ook langer duren. Kinderen hebben minder blokkades en hoeven daardoor korter te worden behandelt. 

Bij welke klachten werkt dit?
Access Bars kan bij alle klachten worden ingezet. Denk aan: Stress, examenvrees, Burnout, HSP, slaapproblemen, hoofdpijnen, buikpijnen, rugpijn, depressie, vermoeidheid, klachten aan het zenuwstelsel, hartklachten, familieproblemen, relatieproblemen, enz.

Zijn er bijwerkingen?
Nee, er zijn geen bijwerkingen.

Kan je voor alle klachten Access Bars ontvangen?
Ja, je kan ten alle tijden een behandeling ontvangen. Zelf mensen met een pacemaker mogen een behandeling ontvangen. Het lichaam gaat daarna zelf aan de slag om verandering in te zetten.

Hoe vaak heb je een behandeling nodig?
De frequentie en de hoeveelheid is per persoon verschillend. Welk doel heb je voor ogen en hoe goed werk je zelf mee om allerlei blokkades los te laten. Vaak voelt men na 1 behandeling al verschil.

Hoe voelt de behandeling?
De behandeling kan na afloop op zijn minst aanvoelen als een lichte massage daarna kan er nog herstel in het lichaam gebeuren. Het is in elk geval lekker ontspannend.

Kan je ook rustig worden in je hoofd na een behandeling?
Jazeker, de behandeling brengt rust in het hoofd en geeft ontspanning.

Wil je een keer ervaren hoe het is om de bars te ontvangen dan mag je ook een gratis kennismakingsafspraak boeken.
Vermeldt dit dan op het contact formulier.


Afspraak maken KLIK HIER

 All in life comes to me with ease, joy and glory

Bodyprocess Sessie

Wat is een Access Body proces?

Er zijn veel bodyprocessen binnen Access en elk proces heeft zijn eigen eigenschappen en werkingen in energie. De energie van het proces werkt door op lichamelijk nivo en zorgt ervoor dat blokkades worden opgelost en weggenomen. Het is een heerlijk proces om te ondergaan en elk bodyproces voelt in energie ook anders aan. Er zijn diverse plaatsen op het lichaam waar kan worden gewerkt. Je hebt altijd je kleding aan en ligt ontspannen op de behandeltafel. Door middel van handoplegging en energie wordt er gekeken waar op dat moment de energie nodig is. Het kan ook preventief goed helpen, zoals bij griep of verkoudheid. Bij pijn zowel lichamelijk als geestelijk worden mooie resultaten bereikt. Het kan ook worden ingezet als ondersteuning bij chronische ziekte processen, deze kunnen verminderen of verdwijnen.

Er zijn 59 verschillende bodyprocessen die ik kan geven en waarin je ook een cursus/class kan doen. Zo kan je ook leren dit proces op je zelf uit te oefenen of op anderen.

Ervaringen:

-Iemand die steeds tegen trauma aanliep ging dit loslaten en kon er makkelijker naar kijken.
-Iemand vond na een zware periode zijn lach weer terug en ging weer genieten van het leven.
-Langdurige rugklachten verdwenen.
-Negatieve spiraal van denken verdween.
-Spierklachten werden verbeterd en verdwenen.
-Relaties werden beter door inzicht in situaties.
-Bekkenbodem klachten loste op.
-Hartklachten werden minder en het hart kreeg meer spierkracht.
-Iemand die geen inspiratie had kreeg weer inspiratie.
- enz. enz.

Op elke situatie past een bodyproces. Het lichaam geeft vaak zelf aan welke het nodig heeft. Kom het gerust eens ervaren het heeft geen bijwerkingen en is op iedereen toepasbaar.

 

Afspraak maken KLIK HIER

 

All in life comes to me with ease, joy and glory

 

Facelift Sessie

Facelift is een proces waarbij je de energieën stimuleert om de cellen van het lichaam te vernieuwen. Dit proces wordt aangezet met 20 andere verjongende processen die door het hele lichaam heen je cellen verjongen en herstellen.

Dit kan als resultaat geven dat je huid er jonger en stralender uit gaat zien. Het kan ook resulteren in het oplossen van lichamelijke klachten doordat de cellen herstellen.

Welk resultaat het geeft is per lichaam verschillend maar mensen merken echt verschil in het lijf. Daarnaast het is een super ontspannende behandeling om te ontvangen en te geven. Na 20 behandelingen is er een blijvend resultaat.
De facelift sessie staat er ook om bekend om vele lichamelijke klachten blijvend op te lossen. Wat zou deze behandeling met je kunnen doen?

Elk lijf zal heel blij zijn met deze behandeling.

Ervaringen zijn dat men na een sessie een heel ontspannen gezicht heeft en er jonger uitziet. De ogen stralen weer en men voelt zich heel goed. Diverse lichamelijke klachten kunnen ook ineens oplossen.

 

Afspraak maken KLIK HIER

All in life comes to me with ease, joy and glory

SOP Sessie (Symphonie of Possibilities)

Dit proces is heel bijzonder. Vanuit de vraag van jezelf of je lichaam wordt er gewerkt met de moleculen en met de ruimte ertussen om oneindige mogelijkheden te creeren.  Deze sessie zijn heerlijk om mee te maken en te kijken welke magie er wordt ingezet om je vraag aan te sturen. Er bestaat geen goed of fout en daardoor ontstaan er oneindige mogelijkheden die kunnen gaan ontstaan. De SOP laat los wat niet meer werkt zodat je nieuwe keuzes kan maken. De  SOP energie wordt gevolgd om te creeeren wat jij graag wilt zien in je leven. Je zou kunnen besluiten om wonderen in je leven te laten gebeuren met deze energie. Wat kies jij?

Omdat bij deze sessie heel duidelijk de energie wordt gevolgd is elke sessie anders.

 

Afspraak maken KLIK HIER

 All in life comes to me with ease, joy and glory

ESSE Sessie (Energetic Synthesis of Structural Embodiment)

Bij deze sessie wordt er naast energetisch ook manueel op het lijf gewerkt. Er wordt contact gezocht energetisch met de moleculen in het lijf zodat de moleculaire structuur van het lichaam kan worden aangepast. Het wordt zowel op het lijf, de spieren en de botten toegepast alsook de lagen tussen de huid.


Door een bepaalde druk op de huid uit te oefenen wordt er energetisch dieper het lijf ingegaan om alle oordelen die problemen veroorzaken in het lijf aan te raken en te laten verdwijnen. Deze oordelen zitten vaak vast in spieren en/of de fascia. De fascia zit rondom de spieren, je kan het zien als een lijmlaag met draden die de spier met de omhulsing van de spier verbindt. Het zorgt ervoor dat de spier soepel kan bewegen. Bij stress, spanning en (ver)oordelen kunnen hier problemen ontstaan. 

Esse werkt ook op de botten en de ruimte tussen de botten. Het kan goed worden ingezet op het hele gewrichtensysteem. 
Doordat de Esse techniek goed werkt op de lichamelijke kwalen en het de (Ver)oordelen los laat kan er ook een verandering plaatsvinden in het psychisch welzijn. 

Door de Esse technieken energetisch toe te passen en samen met druk te stimuleren kunnen grote veranderingen in korte termijn plaatsvinden.

Heb jij interesse? Maak dan een afspraak!

 

Afspraak maken KLIK HIER

 All in life comes to me with ease, joy and glory

Clearing Sessie (online of live)

Bij een clearingsessie volgen we de energie van het probleem. We gaan met die energie de diepte in en clearen alles wat naar boven komt.
Dit proces is niet voorspelbaar en bij iedereen geheel anders. Zie het maar als een diepgaand coachingsgesprek dat dingen naar boven haalt waar je wellicht niet bij stil staat en het vervolgens voor altijd opruimt. We gebruiken hiervoor de clearingsstatment van accessconsciousness.

 

Afspraak maken KLIK HIER

Tarieven

WEGENS OMSTANDIGHEDEN IS DE PRAKTIJK VOORLOPIG GESLOTEN !!!

ACCESS2BE Sessie:

Access Bars Sessie 60 euro per uur
Access Body/facelift proces 60 euro per uur

**Access Esse Sessie 50 euro
**Access SOP Sessie 50 euro
**Access online SOP/clearingsessie 30 euro (half uur)

Class:

Barsclass 1e keer: 300 euro***
Bodyclass per proces: 75 euro
Facelift class 1e keer: 260 euro***

***Elke volgende bars of facelift class is halve prijs
Kinderen tot 16 jaar zijn gratis in de class.
Jeugd van 16 tot 18 jaar is halve prijs in de class.

Consulten zijn ook in combinatie mogelijk. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden!

Aangesloten bij beroepsvereniging C.A.T. nivo 4 (HBO geschoold)


Wil je een gratis intake vul het contact formulier in en ik neem contact met je op.

Afspraak maken KLIK HIER

All in life comes to me with ease, joy and glory

[/html]