Ben jij bereid om de energie te zijn om je lichaam, je beperkingen en je leven te veranderen?

All in life comes to me with ease, joy and glory

Contact: 06 4578 2733

Access2be.nl

ESSE Sessie (Energetic Synthesis of Structural Embodiment)

Bij deze sessie wordt er naast energetisch ook manueel op het lijf gewerkt. Er wordt contact gezocht energetisch met de moleculen in het lijf zodat de moleculaire structuur van het lichaam kan worden aangepast. Het wordt zowel op het lijf, de spieren en de botten toegepast alsook de lagen tussen de huid.


Door een bepaalde druk op de huid uit te oefenen wordt er energetisch dieper het lijf ingegaan om alle oordelen die problemen veroorzaken in het lijf aan te raken en te laten verdwijnen. Deze oordelen zitten vaak vast in spieren en/of de fascia. De fascia zit rondom de spieren, je kan het zien als een lijmlaag met draden die de spier met de omhulsing van de spier verbindt. Het zorgt ervoor dat de spier soepel kan bewegen. Bij stress, spanning en (ver)oordelen kunnen hier problemen ontstaan. 

Esse werkt ook op de botten en de ruimte tussen de botten. Het kan goed worden ingezet op het hele gewrichtensysteem. 
Doordat de Esse techniek goed werkt op de lichamelijke kwalen en het de (Ver)oordelen los laat kan er ook een verandering plaatsvinden in het psychisch welzijn. 

Door de Esse technieken energetisch toe te passen en samen met druk te stimuleren kunnen grote veranderingen in korte termijn plaatsvinden.

Heb jij interesse? Maak dan een afspraak!

 

Afspraak maken KLIK HIER

 All in life comes to me with ease, joy and glory